aRms | Mannak^3d
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

aRms | Mannak^3d

∂ιяє¢тє∂ ву [ ...мαηηαк^3∂... ] - - - - -^^ diğer adresimiz^^ - - - - [- WWW.ONLİNECOLİC.YETKİNFORUM.COM -] - - - -

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

3 bin Lira için arkadaşını öldürdü

YazarMesaj
MérT
Admin
MérT

3 bin Lira için arkadaşını öldürdü Empty
MesajKonu: 3 bin Lira için arkadaşını öldürdü   3 bin Lira için arkadaşını öldürdü Icon_minitimePtsi Ekim 12, 2009 7:24 pm

Antalya'da bir kişi, 3 bin liralık borcuna kefil olan ve borcunu ödemesi için kendisini sıkıştıran çocukluk arkadaşını av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Antalya'da H.K, bir kişiye olan 3 bin liralık borcunu ödemedi. H.K'nin alacaklısı, ona kefil olan çocukluk arkadaşı Halit Sert'i bularak borcu ödemesini istedi. H.K'yi arayıp borcunu ödemesini söyleyen Halit Sert ile arkadaşları N.Y. ve K.K, Varsak'ın Karşıyaka Mahallesi 1180 Sokak'ta H.K. ve kardeşi C.K. ile karşılaştı. Halit Sert ile H.K'nin yine borç konusunda başladığı tartışmaya kısa süre sonra yanlarındakiler de karıştı. H.K, av tüfeğiyle Halit Sert'i vurdu. Halit Sert'in arkadaşı N.Y. de bıçakla H.K'yi hafif şekilde yaraladı. H.K'nin kardeşi C.K. ise eline geçirdiği demir çubukla N.Y. ve K.K'yi darp etti.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Halit Sert, kurtarılamadı. Polis, hepsi de hafif yaralı olan H.K ve kavgaya karışan diğer 3 kişiyi gözaltına aldı. H.K'nin ''Ekonomik kriz beni vurdu, borcumu ödeyemedim. Çocukluktan beri arkadaşımdı. Öldürmek istememiştim, korkutmak istemiştim'' dediği öğrenildi.
https://mannak.yetkin-forum.com

3 bin Lira için arkadaşını öldürdü
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Erzurum'da evlendirilmedi diye 2 kişi öldürdü
» Sagopa Kajmer & Kolera - Kendim İçin
» Sagopa Kajmer - Kendim Icin (Yepyeni Video Klip) 2008