aRms | Mannak^3d
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

aRms | Mannak^3d

∂ιяє¢тє∂ ву [ ...мαηηαк^3∂... ] - - - - -^^ diğer adresimiz^^ - - - - [- WWW.ONLİNECOLİC.YETKİNFORUM.COM -] - - - -

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Otokar 8 yıldır lider

YazarMesaj
MérT
Admin
MérT

Otokar 8 yıldır lider Empty
MesajKonu: Otokar 8 yıldır lider   Otokar 8 yıldır lider Icon_minitimePtsi Ekim 12, 2009 7:13 pm

Otokar 8 yıldır lider

Otokar'ın son 8 yıldır frigorifik araçlarda pazar lideri olduğunu sözlerine ekleyen Murat Özsoy, Otokar'ın 1990 yılların başından beri aynı kalite, aynı satış sonrası hizmet ve uluslararası sertifikasyonlara sahip araçlar üretmekten geldiğini ifade etti.

Tören Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tören, teslimat toplantısında yaptığı konuşmada, Gaziantep'te 30 yıldan fazla gıda sektöründe üretici, pazarlamacı ve taşımacı olarak faaliyet gösterdiklerini belirterek şöyle konuştu:

"Tören Gıda olarak ürünlerimizin en taze şekilde taşınması bizim açımızdan hayati önem taşımaktadır. Bu sebeple filomuzda bulunan ve çok yüksek performans aldığımız Otokar Fruehauf Iceliner frigofrik semi-treyler seçmemize neden oldu. Otokar güvencesi ve kalitesi ürünlerimizin de kalitesi anlamına gelmektedir."
Murat Özsoy teslimatın anısına Tören Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tören'e bir plaket takdim etti.
https://mannak.yetkin-forum.com

Otokar 8 yıldır lider
1 sayfadaki 1 sayfası